testimonial anonim

Testimonial Anonim

Oricine are probleme de disbalans al florei intestinale din varii cauze (mult antibiotic, stres, lilestyle daunator etc.), apelati cu incredere la dr. Noemi. Va poate ajuta cu siguranta! ☺️
Impartasesc doar putin din povestea mea, poate ajuta alti cititori in a se convinge de ajutorul pe care il poate aduce un medic nutritionist bun in problemele gastrointestinale: in urma mai multor tratamente cu antibiotice pe care le-am avut in decurs de doar 1 an de zile m-am ales cu o disbioza (disbalans de flora) intestinala urata care m-a chinuit 1 an intreg si parea sa se agraveze mai mult (simptomele variau de la dureri abdominale intense fie aparute brusc, fie care durau cu zilele, pana la probleme de tranzit). Am vizitat 3 gastroenteorologi diferiti in acest an, am facut 3 cure de probiotice sugerate de medicii vizitati si am cheltuit o multime de bani pe varii analize propuse de medicii vazuti. La absolut nici o analiza nu iesea ca ar fi ceva in neregula, in schimb simptomele se agravau. Singura procedura despre care imi spusesera medicii ca ar mai fi ramas de facut pentru a incerca sa se identifice o cauza mdicala la simptome, mai ramanea colonoscopia. Nici unul dintre ei nu mentionase de un regim alimentar necesar pentru refacarea disbiozei sau schimbarea probioticelor.
Dupa 1 an de probleme am descoperit-o pe dr. Noemi Sofronie prin centru medical Diasan si m-am hotarat sa consult sfatul sau de medic nutritionist. Este doar prima mea saptamana pe regim alimentar adaptat pentru disbioza, dat de dr. Noemi, si un nou probiotic, dar onest, toate simptomele care m-au chinuit 1 an au disparut de pe o zi pe alta!! Dovada, pentru mine, ca importanta a ce alimente se consuma in procesul de refacare al florei intestinale CONTEAZA enorm, desi medicii pe care eu i-am vazut anul acesta au negat aspectul nutritiei.
Rezultate atat de rapide imi dau incredere ca problema disbiozei poate fi manageriata, mai ales intr-un context in care medicii pe care i-am vazut mi-au spus ca nu se poate face mai nimic.
Sunt incantata ca se mai gasesc in Cluj si nutritionisti, ca dr. Noemi, care sunt interesati de importanta nutritiei in flora intestinala, astfel incat chiar isi pot ajuta pacientii.
O recomand cu incredere! She rocks!

Write a comment